Så här ska det se ut

Här är de korrekta ritningarna. Tråkigt med svartvitt. Jag kanske tar och färglägger bilderna för hand och skannar in. Jag försökte i Photoshop, men jag var värdelös på det.

Fasad

Planlösning

Bygglovsansökan inskickad! 21/12 2005

Så har vi äntligen skickat in ansökan om bygglov till byggnadsnämnden. Men så klart hade de glömt att rita dit altanen på ritningen, så vi får komplettera pappren senare. Vi tyckte det var lika bra att få med den nu eftersom vi ändå ska bygga en altan senare. Nu är det bara att vänta och se. Undrar hur lång tid det kommer att ta innan vi får svar?

Den geotekniska undersökningen...

visade att det var finfin mark på tomten.2-2,5m ner till berget.  Alltså ingen pålning behövs. Puh. Det är många slantar som sparas där.

Kontrakten är påskrivna! 19/12 2005

Så då äntligen är vi igång. Idag har vi skrivit på kontrakten. Vi lämnade in elritningar och preliminära ritningar för vindsvåningen. Passade på att lägga till altanen på ritningarna. Nu ska vi bara träffas senare i veckan för att skriva på ansökningspappren. Sen skickas de in till bygglovsenheten.

Under tiden vi väntar på bygglov så ska vi bestämma kök, färg på hus, tak och plåt, göra en vägbeskrivning till tomten och.... ja det var säkert något mer vi skulle göra, men jag kommer inte på det just nu.

Här är en bild på vår preliminära vind.
vind
Ena änden ska vi sova i. Den andra är bad och relaxavdelning. Nä skojade bara. Hela övervåningen kommer att bli relaxavdelning. Som ni ser har Anders fått med bastun på ritningen.

RSS 2.0