Så här blir köket

Här är de färdiga köksritningarna. Nu stämmer inte kaklet eller handtagen, och väggfärgen på den sista bilden är bara ett test.


16312-1116312-1016312-9

Besök på Vedum Kök & Bad 24/1 2006

Idag har vi varit och diskuterat köket. Det gick väldigt lätt och smärtfritt. Vi hade ju pratat en del hemma, och så kunde ju hon en massa och kom med nyttiga tips. Som tex att vända några luckor och flytta några skåp. Dessutom kom vi överens om bänkskiva och handtag. Luckorna blir Karin vit, bänkskivan blir laminat, 40mm tjock, i ljusvarm valnöt.
Vi ska få ett kostnadsförslag och se hur mycket det gör att få väggskåp ända upp till taket. Sen ska hon rita till en kombinerad köksö och matbord, med bänkskåp i ena änden och stödben i andra.


Det blir finfint tror jag.




Köksritningen 12/1 2006

Idag dök den första köksritningen från Vedum upp i brevlådan. Eftersom vi måste ha ritningarna klara innan vi kan trycka på "start-knappen" så ringde vi och bokade tid med en gång för att diskutera med deras ritare. Först den 24:e kunde vi få komma. Kan nog fördröja tidsplanen lite granna, men vi kan ju inte göra något åt det ändå så det är bara att hänga på.

Samma dag fick vi även försäkringsbrevet från Gar-bo, plus att de meddelade vem som kommer att vara vår besiktningsman.

RSS 2.0